Resultat 2012

Året som gått i bilder. Här kan du se vad som Kenzo och Zenna klarat detta år 

Söderåsen


Årets sista tävling plockar Kenzo 93p. Det blev en tredjeplacering.
Kenzo klarade RLD A på en månad. Grattis Kenzo och matte.
Zenna var opererad så hon fick tyvärr inte vara med.

Höganäs


Den 6 oktober tar Kenzo 88p och Zenna 86p. Det är lite svårare i avanceradklassen. Men det blir bättre å bättre.

Sölvesborg bk


Den 30 aug. Kenzo tog revansch med en tredjeplats och 84 p. Zenna hade lite otur att matte tappade lite poäng så hon slutade på 64 p. Men nya tag i Höganäs på lördag.

Olofström bk


Oj, 23 aug. kom en riktig djupdykningen. Banan bjöd på snurrar både hit å dit så matte och hundar tog nog intryck av detta och resultatet talar för sig själv: Kenzo 65p och Zenna 68p.

Höganäs och SSPK.


Japp den 9 aug. bidde det ett par pallplatser igen. Det känns nästan lite konstigt att vara på pall så ofta. Men det är ju ett kvitto på att träning ger färdighet.
Kenzo fick 97 och Zenna 96. I nästa klass som kommer nu så är det betydligt svårare att ta full pott. Vi får se hur det går framöver, nu närmast i Olofström.

Tibro bk


Den 18 augusti. En verklig fullträff för Zenna, med sina 97p plockade hon hem segern denna gång. Kenzo fick 83p, detta på grund av 8: ans frästelse. Han kunde inte motstå leksaken som låg bredvid i banan, utan nosade och där med tappade en hel del poäng.

Marks bk


Så var det den 12 aug -12, och en tävling i klassen ”rallylydnad fortsättning” avslutad med ett bra resultat. Kenzo plockade in 99p, och Zenna masade till sig 87p. En mycket bra tävlingsdag på Marks bk är till ända.

Söderåsen


Den 5 augusti -12, Zenna tar 95p och en delad tredje placering. kenzo på 94 hamnade fick en sjundeplats. Det var höga poäng överlag bland hundarna denna gång.

Söderåsen


Den 4 augusti -12, två härliga resultat från tävlingen. det blev 2 x 97. samt en en delad andraplacering av 24 deltagare.
Kenzo fick sitt RLD F. Nu väntar en andra omgång på Söderåsen i morgon, hur det går vet man aldrig.

Torsås


Den 29 juli -12, kunde blivit bättre men med tanke på Zennas löp så skötte sig Kenzo bra. Han skrapade ihop 69 poäng, ETT från godkänd. Zenna var kall å håvade in 86 poäng igen, och fick sitt RLD F.

Varbergs BK


Den 21 juli -12, blev även den en positiv upplevelse. Trots mattes missar så plockade Kenzo in 87 fina poäng, och Zenna var inte mer än steget efter med sina 86 poäng.

Billinge BK


Den 16 juni -12, en bra dag.
Jättekul att det blev en sådan fullträff även denna gång. 95p fick Zenna och 93p plockade Kenzo hem.
Detta var den första tävlingen i forts, klassen.

FALKENBERG


Det var den 20 maj -12 som det slog till med en 100p. Kenzo har varit och nosat på den summan samtliga tre gångerna. Zenna fick 89 och det är helt ok för henne.
Det blev Rallylydnadsdiplom Nybörjarklass, RLD N för båda hundarna samtidigt.
Så nu heter Kenzo:
LP1 LP2 LP3 RLDN SEUCH Delonnix Busoni
Och Zenna:
LP1 RLDN Velvet Dandy´s Valerie Solanis

BORÅS


Den 13 maj -12 var det äntligen dags för tävlandet. denna gång i BoråsBK. Med ett härligt väder som bjöd på sol så kunde det ju inte gått bättre. Kenzo stoltserade 95 p. Inte illa. Zenna var duktig 78 p. Det var matte som inte hade pli på sig, mattes minus blev 13 så Zennas insatts var egentligen 91 p. Nästa gång blir i Falkenberg kommande helg.